BIX VH-MMR szolgáltatás

A szolgáltatás célja a már BIX tagként kapcsolódott partnereink számára passzív optikai rendezőn (ODF) lehetőséget biztosítani további BIX tagokkal kapcsolat kiépítésére.

A BIX VH-MMR-ben szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos műszaki követelmények:

 1. A kapcsolódás módja a BIX Victor Hugo utcai géptermében a BIX által rendelkezésre bocsájtott ComScope (Tyco) rendező szekrény fiókjaiba 12 vagy annak többszöröse számú SM Euro2000 APC felületen.
   
 2. A BIX MMR rendező felülete és a felhasználó gépterme között a kábel fektetése és a kábel végződtetése az igénylő feladata. Az MMR-beli végződtetéshez szükséges ComScope rendezőt, fiókot, pigtail-eket az ISzT biztosítja önköltségi áron, a BIX szabályzatban és ár listában foglaltaknak megfelelően. ( A szolgáltatás definiálásakor BIX MMR-beli eszközök önköltségi ára 150 eFt +ÁFA ).  A BIX MMR-be bekötéskor az első tizenkét szál bekötésére a BIX szabályzatban foglalt kedvezmény illeti meg a tagtársat. ( Első bekötésnek számít a bekötés, ha a tagtársnak még nincs az MMR-ben 6 vagy annál több szál összefüggő rendezőre kirendezett SM átkérője. )
   
 3. Kapcsolatok kiépítése a Meet-Me-Room-ban.
  Az MMR-ben kiépített kapcsolatok:
  • Ingyenesen használhatók BIX-re csatlakozásra
  • egyszeri díj ellenében, havidíj mentesen használhatók más MMR tagokhoz történő csatlakozásra
   az egyszeri díj fejében a BIX üzemeltetés biztosítja a kapcsolathoz szükséges patch kábelt és végzi el a patch-elést
   a patch-elés során létrejött kapcsolat azonosítóját a BIX üzemeltetés megadja. Ezzel az azonosítóval hivatkozzák a kapcsolatot a továbbiakban
  • a kapcsolatot a BIX üzemeltetés díjmentesen fenntartja ( szükség esetén karban tartja ) a felhasználó további döntéséig.
Minden jog fenntartva! © ISZT (Council of Hungarian Internet Providers) | honlapkészítés: DDSWEB