BIX partner kerestetik üveg hegesztési feladatra

5 July 2018 | Az ISzT mint a BIX üzemeltetője partnert keres, akivel a BIX MMR partner bekötési munkáit biztonsággal végeztetheti.

Az ISzT mint a BIX üzemeltetője partnert keres, akivel a BIX MMR partner bekötési munkáit biztonsággal végeztetheti.

A leendő partnernek tapasztalattal kell rendelkeznie ComScope ( korábban Fist ) ODF rendezővel és az abban végzendő munkálatokkal

A lehetséges partnereinktől tételes ajánlatot kérünk.

  • A BIX MMR helységben SM kábel végződtetésére (a teljes feladatra: kábel bevezetés álpadló alól, kábel szakszerű elvezetése a szekrényekben, csupaszolás és végződtetés, 12 ér kifejtése E2000 APC csatlakozóra – pigtaileket, kuplungokat és a tálcákat az ISZT biztosítja; önálló munkavégzés) árat 12 szál egységenként kérjük
  • Opcionálisan méréssel, mérési jegyzőkönyvvel. (BIX oldali)

Az árajánlatnak olyan szerkezetűnek kell lennie, hogy abból a megbízó (BIX üzemeltetés) pontosan ki tudja számolni egy konkrét megbízás minden költségét. A partnernek vállalnia kell, hogy a BIX üzemeltetéstől érkező megrendeléstől számított max. 5 munkanapon belül elvégzi a munkát. Az árakat minimum 1 évre kell tartani.

A műszakilag és árban legkedvezőbb ajánlatot tett vállalkozóval keret szerződést kötünk, amely alapján a BIX MMR-ben végzendő szál végződtetési munkákkal ezt a partnerünket bízzuk meg.

Várjuk leendő partnereink ajánlatait 2018 július 13. 12h-ig a kiiras@iszt.hu címre.

BIX üzemeltetés

 

All rights reserved! © ISZT (Council of Hungarian Internet Providers) | web: DDSWEB